Центърът за отслабване и активен отдих "Дебелариум Мефисто" започна своята дейност на 6.11.2000 г. в общинската болница в гр. Трън. За 8 години (до 30.09.08г.) успяхме да създадем солидна клиентела от много жени и значително по-малко мъже, доволни от нашата програма, от организацията на работата ни, от качеството на обслужване и пр. За съжаление, в болницата на гр. Трън, перспективата за подобряване на битовите условия  ставаше все по-измамна и далечна, поради което от ноември 2008 г., се преместихме в с. Рибарица - Тетевенско, "Вила Виктория".

Валерия Кунчева - създател на " дебелариум мефисто "


Вила "Виктория" е красива и уютна къща, в която могат да се настанят 11 човека - по двама в стая. Във и около вилата може да се ползва интернетДвигателната програма  се ръководи от специалистите ИВАЙЛО МАРИНОВ и АСЕН ЙОСИФОВ. Програмата и диетата са същите – с максимален ефект и оптимална поносимост, но имаме за Вас и някои приятни изненади.

Ивайло Маринов -  управител

и ръководител на двигателната програма

В периода 2000 г.-2008 г., през Центъра за отслабване и активен отдих „Дебелариум Мефисто” град Трън  преминаха  хиляди клиенти. Те се отличават с това, че са поне средно интелигентни, с чувство за хумор, със средни, по-скоро ниски доходи, различаващи истинското между бляскави фалшификати. Те са някъде сред Вас, огледайте се, попитайте ги! Доволните клиенти са нашата най-добра реклама.


Асен - ръководител  група                      


хазяите на "Вила Виктория"
Пейо и Мони