• 0889 339 358 и 0887 940 782
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Post Formats

Как се губи тегло в център за отслабване?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Идва пролетта, а отслабването освен естестическо е и важно за здравето ни. Вижте как група хора отиват на специално място и заедно с разходки, хубава храна, упражнения и много позитивно настроение губят килограми здравословно.

Тук денят започва в 8 - със скромна закуска - смути или малка овесена палачинка или пък пълнозърнеста бисквитка. Малките количества храна хората в дебелариума компенсират с приятелство. Съмишленици, които имат една и съща цел - да отслабнат и да влязат във форма.

Минималният престой в центъра за отслабване е поне 2 седмици - с много движение - гимнастика, танци, разходки сред природата и малко храна. Веднъж усетили ефекта, някои идват по няколко пъти годишно.

Николай Николов, гр. Сливен: 2015 г. бях 146 кг, което много ме притесни. Започнах да спазвам режим - малко храна и спорт, и за 2 години свалих 51 кг. Първото ми идване тук беше за 10 дни, за които успях да сваля 9 кг , после за 14 дни - също 9. Сега при това ми идване е със 6.700 кг резултат.
Райка Стоименова, гр. София: Проблемът с килограмите започна от преди 5 години, когато качих малко повече килограми и оттогава идвам в центъра, като всеки път когато дойда,свалям около 8-10% от теглото си. Този път дотук съм свалила 7 килограма.
Ивайло Маринов, управител на център за отслабване: Нашият режим е на 5-кратно хранене. 5 пъти се приема храна, но тя е малко количество. Идеята е през 3 до 4 часа да се приема храна. Тя е внимателно подбрана, калориите са изчислени. Това е основното. Имате хипокалориен режим, хранене на често, за да се поддържа обмяната на веществата. Това е един от триковете.
Райка Стоименова, гр. София: От цялата програма много ми харесва, че всичко е балансирано, т.е. има гимнастики, разходки има вечер хора, но всичко е така добре балансирано, че на другия ден, когато станеш сутринта не си с мускулна треска, така че да не можеш да продължиш, ами продължаваш и всичко е дозирано, имаш леко опъване, обаче не е мускулна треска.
Соня Филипова, гр. Солун: Тук се стягаш, това вкъщи никога не може да стане, да имаш 2 часа гимнастика, да ходиш 8-10 км,една много приятна част са хората след вечеря. Това вкъщи не може да стане. Няма как. Трябва много да се организираш, да си свободен. Тук човек се откъсва от всекидневието.
Ивайло Маринов, управител на център за отслабване: Усилията трябва да се полагат както тук, така и в къщи, след като се приберат. Много е важно какъв хранителен режим ще изпълняват и какви ще са двигателните навици. Ние можем да помогнем като специалисти, да мотивираме, да създадем условия за изпълнение на тази програма, да заведем коня до водата, но не и да пие от нея.

Специалистите предупреждават за основната грешка на хората, които идват в центъра за отслабване.Това са свръх очакванията, които имат - за кратко време, само за две седмици да постигнат светкавични резултати. Това обаче нито е възможно, нито здравословно.


© 2024 Дебелариум Мефисто. Всички права запазени. Дизайн: MADHOUSE studio